Ketamine creme

Ketamine is een oeroude pijnstillende stof waar veel onderzoek naar is gedaan. Ketamine werkt pijnstillend en ontstekingsremmend bij zenuwpijnen, zoals bij dystrofie pijnen en pijnen na gordelroos. Ketamine wordt echter vaak alleen als intraveneus infuus gegeven, en is dus niet praktisch om thuis in te zetten.

Wij hebben een bijzondere creme ontwikkeld met 10% ketamine in INP basis, deze creme is zeer interessant omdat er nagenoeg geen bijwerkingen optreden, terwijl de werking ervan en de veiligheid bewezen is.

Gebruik van ketamine creme

Gebruiksaanwijzing ketamine creme

Wij hebben de ketamine creme enkele jaren geleden voor het eerst ontwikkeld en ingezet, en sindsdien hebben we nooit bijwerkingen gemeld gekregen. Dat komt ook overeen met de literatuur over deze creme, en de ervaring van enkele andere universitaire onderzoekers.

Ondanks dat wijzen we patienten er altijd op dat ketamine een heel bijzondere stof is, die al jaren door anesthesiologen ingezet wordt om pijn te verminderen. Ze gebruiken daarvoor ketamine, maar dan intraveneus. Als je ketamine intraveneus inzet, neemt de pijn wel goed af, maar je hebt ook kans dat je stoned of high wordt, of zelfs kleine kaboutertjes gaat zien. 

Dat alles komt bij het smeren van de ketamine creme op je huid niet voor. Ook is het duidelijk dat er geen ketamine in het bloed komt, en dat de werking zich afspeelt in de huid, daar waar de pijnreceptoren en de pijn vezels beginnen.

Gebruiksaanwijzing voor ketamine creme

Lees meer...

   
© Stop de Pijn